Online bingo spelen is gezellig en een leuke bezigheid, daarnaast maakt u kans op grote en kleine prijzen. Hoeveel u wilt inzetten maakt niet uit. Op de site van Bingocams zijn zeer veel bingo spelletjes online te spelen. Dit kan tegen betaling maar uiteraard zijn er diverse rooms waarin je gratis mee kan spelen. Online bingo is er vandaag de dag in verschillende varianten. Zo zijn er de online bingo varianten die gebaseerd zijn op het oorspronkelijke spel, maar er zijn ook nieuwere en moderne versies te vinden. Deze online bingo spelen zijn vrij eenvoudig en zorgen voor veel vermaak. Daarnaast maakt u kans op prachtige prijzen en kunt u dankzij de handige chatfunctie in contact komen met medespelers.

Meld je nu aan en krijg direct 5 euro gratis speeltegoed!

Diverse bingogames

gratis speeltegoedU kunt op de site van Bingocams diverse varianten van online bingo spelen. Zo zijn er naast de twee bekende uitvoeringen, de 75-ball variant en de 90-ball variant ook nog diverse speelautomaten. Hier is het de bedoeling dat je aan de hand van dezelfde figuurtjes lijnen probeert te trekken. Deze mogen zowel horizontaal, diagonaal als verticaal zijn. Hoe langer de lijntjes des te beter het is voor je score. En mocht je klaar zijn met een spelletje hoef je jezelf niet te vervelen, dankzij het grote aanbod van online bingo spelen, kan je snel weer een ander spelletje uitkiezen en gaan spelen. Daarnaast zijn van de diverse online bingo spelen meerdere varianten en meerdere kamers beschikbaar zodat je het geluk over meerder kamers kan spreiden.

Gratis en betaalde versie van bingo.

Bij de meeste online bingo spelen, kunt u naast de gratis variant ook tegen betaling meedoen aan spannende bingospellen. U kunt met uw tegoed een bingokaart kopen en meedoen aan het bingospel. U maakt daarmee ook kans op geweldige bingobonussen en geldprijzen. Het mooiste is dat u de eerste paar keren van betaald online bingo gratis meespeelt. Is dat mogelijk dan? Ja dit is zeker mogelijk! Wanneer u speelkaarten wilt kopen, dient u eerst een account aan te maken, dit is zo geregeld. Als u zich aanmeldt bij Bingocams, krijgt u gratis en voor niets 5 euro gratis speeltegoed cadeau! Dit tegoed kunt u naast de bingokaarten ook bij maar liefst drieëntwintig fruitautomaten gebruiken om uw geluk te beproeven.

Klik hier voor een stortingsbonus van 200%

Niet alleen is online bingo spelen een leuke manier om wat tijd te doden, u kunt hiermee ook in contact komen met andere bingospelers. Dankzij de chatfunctie die aanwezig is in de bingospellen, kunt u gezellig bijpraten en uw medespelers beter leren kennen. Daarnaast is het ook een manier om deel te nemen aan de chatbonussen. Dit zijn kleine spelletjes die tijdens de chatsessie worden georganiseerd. Met deze chatspelletjes maakt u kans op prachtige geldprijzen en gratis bingo tegoed. Zo heeft u naast een gezellig gesprek meteen de mogelijkheid om aan extra speeltegoed te komen.

Wordt lid van de V.I.P. club

Wanneer u een account heeft aangemaakt bij Bingocams, kunt u er ook voor kiezen om deel te nemen aan de V.I.P. club. Dit is een club voor alleen de trouwste bingospelers. Het voordeel van een V.I.P.-membership is dat u regelmatig in aanmerking komt voor leuke bonussen en andere acties. Er zijn een aantal verschillende lidmaatschappen beschikbaar. Afhankelijk van de club en het lidmaatschap, kunt u rekenen op maandelijkse giften of een leuke wekelijkse bijdragen op uw speeltegoed. Het is alleen mogelijk om lid te worden van deze V.I.P. clubs door een uitnodiging te krijgen van de club zelf. U kunt wel proberen in aanmerking te komen, namelijk door zo vaak mogelijk deel te nemen aan de verschillende online bingo spelen waar je uit kan kiezen bij Bingocams.

Betaalde bingospellen op Bingocams.

Online bingo spelen kan zoals de meeste mensen al weten gratis, maar ook tegen betaling. Dankzij de beveiligde betaalmethode van onder andere Ideal, waar Bingocams gebruik van maakt, is het dus ook nog eens een vertrouwde manier voor het maken van deze transacties. Hierdoor kunt u met een gerust hart nog een potje online bingo spelen. Dankzij deze veilige manieren van betalen, heeft u binnen enkele ogenblikken het bedrag op uw persoonlijke spelersrekening staan. Zo kunt u direct bingokaarten aanschaffen en direct beginnen met spelen!

Bingo is al hele lange tijd een populaire spel onder alle leeftijden, maar nu kan je ook online bingo spelen. Het online bingo maakt een enorme groei door en er lijkt geen einde aan te komen.
Hier is een simpele reden voor, het spel is namelijk snel en gemakkelijk te leren. Zo kan iedereen het spel spelen zonder enige moeite.

Zo kan je vandaag de dag bij veel verschillende sites een spelletje meespelen en ook nog eens een leuk bedrag winnen. De sites zijn uitgerust in de Nederlandse taal, wat wil je nu nog meer!
Online bingo spelen heeft een aantal voordelen tegenover het spelen van bingo in het echt.

De voordelen van het online bingo

– Spelen waar je maar wilt

gratis speeltegoed
Het spelen van bingo kan online op elke plaats waar je zelf maar wilt.
Neem plaats op de bank, aan tafel of desnoods in bed! Misschien zit je wel in een café of op je vakantieadres. Speel comfortabel een spelletje bingo met vrienden om je heen! Bekijk vanuit je eigen stoel of je gewonnen hebt en pak die euro’s!

Aantrekkelijke prijzen

Ga je bingo spelen bij een buurthuis of bij een vriend of vriendin thuis, dan win je vaak prijzen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Natuurlijk, leuk dat je gewonnen hebt! Maar online kan je ook nog eens winnen en keiharde euro’s pakken. Deze komen altijd gelegen en kan je altijd goed gebruiken.

Is het grote geld toch wat aantrekkelijker voor je, dan kan je meespelen bij de progressieve jackpot.
Win je hier dan krijg je een geweldige hoofdprijs! Dit kan verschillen van duizenden euro’s tot vakantie om nooit meer te vergeten. De prijs ontvang je zeer snel na de winst en het geld staat vaak al binnen drie dagen op je rekening.

Gezelligheid

Het klinkt niet bepaald gezellig, online bingo vanaf je eigen computerbeeldscherm.
Maar dat is zeer zeker wel het geval, want je speelt niet alleen. Speel samen met andere landgenoten en praat met elkaar in de chatbox. Leer mede bingo spelers kennen en wie weet maak je vrienden voor het leven. Speel bij Bingolot uitsluitend met Nederlanders of bij Unibet in één van de Nederlandse bingokamers. Deze zijn speciaal voor de Nederlanders gemaakt!

Met de webcam aan

Bij BingoCams kan je een spelletje bingo spelen met je webcam aan.
Op deze manier kunnen de andere spelers jou zien en jij de andere spelers in de kamer.
Dit maakt het spel actiever en de chat leuker en gezelliger.
Daarnaast zal bij winst, je win moment worden opgenomen. Heb jij de leukste reactie na de winst, dan maak je kans op 1000 euro! Dit is toch een groot bedrag!

Veilig betalen met iDeal

Om met echt geld te spelen, moet je wel geld op je account hebben staan.
Dit kan doormiddel van een storting, hiervoor raden wij iDeal aan.
Dit is niet alleen de veiligste manier, maar ook de snelste.
Unibet Bingo, Bingolot, BingoCams en Maria Bingo bieden storten met iDeal aan.